Vacatures

Aangenaam, wij zijn Jabadoo, een media entertainment bedrijf gespecialiseerd in het creëren, produceren en distribueren van content, met name voor kinderen en families.

 

Ons zeer ervaren en creatieve team werkt in Hilversum samen aan de leukste merken. In ons kantoor stuit je op een gezellige, creatieve bende. Je loopt er ook kans op goede begeleiding, veel groeikansen en lekkere lunches. Pas op: zet drie stappen uit onze voordeur en je staat op de heide, waar je een rondje kunt lopen om creativiteit op de doen of je calls en stappenteller kunt combineren.

 

Dit zijn onze huidige vacatures. Heb je interesse om je bij ons team aan te sluiten, maar mis je een leuke vacature? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Stage Social Media Manager

Beschikbaarheid: In overleg

Uren per week: 36-40

Stageduur: 4-6 maanden

Stagesoort: Meewerkstage

Vergoeding: In overleg

Bij Jabadoo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte social media expert.

Jabadoo is onder andere verantwoordelijk voor alle social media kanalen van De Club van Sinterklaas. Met meer dan 87 duizend abonnees op YouTube en 73 duizend gezamenlijke volgers op Facebook & Instagram beschikken wij over een groot bereik, maar we willen graag meer!

 

Verantwoordelijkheden

  • Produceren van een stroom van continue content
  • Bijhouden van social media trends en deze vertalen naar creatieve concepten
  • Inplannen en plaatsen van content op social media kanalen en analyseren van prestaties en resultaten rapporteren
  • Bedenken en uitvoeren van nieuwe social media campagnes
  • Schrijven van een draaiboek
  • Vormgeven van content in programma’s als Indesign, Illustrator & Premiere Pro

 

Gewenste profiel

Je volgt minimaal een MBO 4 of HBO opleiding bij voorkeur in de richting van media. Je hebt interesse in de social media wereld en je bent pro-actief, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk ingesteld. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor minimaal vier maanden. Naast werken vind je gezelligheid ook belangrijk.

 

Wat bieden wij

Feestjes, vrijheid en super veel leren en werken in een gezellig team. Gratis lunches en sporten ook tijdens werktijden. Een eigen werkplek met computer. We bieden een ruime stagevergoeding en thuis werken in overleg is ook mogelijk. Klinkt dit voor jou als de ideale stageplek? Dan ontvangen we graag je motivatie en jouw CV.

Stage Project Manager

Beschikbaarheid: In overleg

Uren per week: 36-40

Stageduur: 4-6 maanden

Stagesoort: Meewerkstage

Vergoeding: In overleg

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van projectmanagement in een snelgroeiende creatieve organisatie? Lees dan snel verder! Wij zoeken een enthousiasteling die van aanpakken weet en als stagiair Project Manager ons helpt met het creëren en uitvoeren van nieuwe projecten. Je bent proactief, zelfstandig en leergierig ingesteld en krijgt er veel kennis en gezelligheid voor terug.

 

Werkzaamheden

Bij Jabadoo krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen tot een echte project manager, we zijn een fusie van twee bedrijven die samen hun krachten binden om tot grotere hoogte te stijgen. Door de snelle groei en vele nieuwe projecten die we hebben zijn we op zoek naar een Project Manager stagiair die ons hierbij wilt ondersteunen.

 

Verantwoordelijkheden

  • Ondersteunen en adviseren met betrekking tot nieuwe projecten
  • Optimaliseren van werkmethodieken
  • Stellen van prioriteiten
  • Voeren van overleg met andere afdelingen die bij het project betrokken zijn
  • Organiseren en bijwonen van vergaderingen
  • Je kan structureel werken en bent goed in het houden van overzicht

 

Gewenste profiel

Je bent proactief, resultaatgericht en stressbestendig ingesteld. Je durft te adviseren en mee te denken met het bedrijf. Je volgt minimaal een MBO 4 of HBO opleiding. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor minimaal vier maanden. Naast werken vind je gezelligheid ook belangrijk.